Dit vind ik ervan!

Hoe gaat een Dit vind ik ervan! gesprek eigenlijk? Amerpoort vroeg ons om voor cliënten uit te leggen hoe je het kunt beleven. Cliënten, begeleiders en gedragsdeskundigen hielpen met de verhaallijn.

Dit vind ik ervan! is inmiddels gebruikt door meer dan 35.000 mensen om te vertellen hoe het met ze gaat en wat ze er van vinden. Hoe zo’n gesprek verloopt? Je ziet het in de animatie die we mochten maken, voor een hele brede groep mensen. Samen met onder andere de mensen van EdLoket.

En wat vinden wij ervan? Het was een bijzonder voorrecht om samen met cliënten, begeleiders, een gedragsdeskundige en een kwaliteitsmanager na te mogen denken over een goede manier om in woord en beeld te vertellen over het soort gesprekken dat je hebt met Dit vind ik ervan!. Om samen te zoeken naar de juiste toon en de goede voorbeelden. Een fijne productie om aan mee te mogen werken.


Team:
Account: Amerpoort  (Mijke Caminada)
Account: Platform Dit vind ik ervan! (Anouk Vorselman)
Animatie: Sicko van Dijk & Claudia Dominguez

Bekijk ook vergelijkbare cases:
Dit vind ik ervan (senior) (2019)
Slimme Nachtzorg (2016)
Dit vind ik ervan 2.0 (2015)

Studio Claro

Zoeken op deze website